STIZ Sterk in zorgOver STIZ Sterk in zorg

Sterk in zorg!   STIZ werkt met een bijzondere formule: “Wij zijn er voor iedereen die zorg, en hulp nodig heeft” Aan de hand van jouw zorg- of hulpvraag komt STIZ in actie.  Wij maken onze zorg en hulp passend voor jou!  
Wij bieden ambulante begeleiding en dagbesteding, dit doen wij bij onze vestigingen, of bij jou thuis. STIZ heeft interessante en leuke activiteiten, waar je kunt leren in een werk- en leef ritme te komen. Je kunt bij ons samen werken met anderen en vaardigheden leren.  
Zoals bij onze Brocante- Kringloopwinkel ‘Oale Boudel”, bij onze werkplaats “Moermanskweg”, en bij ons klussenbedrijf “Alom Bouw”. 
STIZ kan jou ondersteunen bij het vinden van juiste scholing en/of werk, helpen bij het maken van huiswerk. Wij kunnen helpen bij het regelen van een financiering voor jouw opleiding. 
Onze ambulante ondersteuners helpen op alle belangrijke leefgebieden, om (weer) op de rit te komen zoals: wonen, financiën, relaties, en opvoedingsvragen.  Zij hebben een professionele kijk op hulpvragen, en het oplossen van problemen op veel terreinen. Zoals verslaving, het omgaan met diverse beperkingen, psychosociale problemen, eenzaamheid en dergelijke probleemgebieden.. 
In noodgevallen helpen wij, met een bijdrage in voeding, de eerste levensbehoeften. Al naar gelang wat nodig is kijken wij naar de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht via een PGB of via een Zorg in Natura indicatie ( ZIN). Informeer gerust naar de mogelijkheden, bij ons of bij jouw Gemeente.  
Met hartelijke groeten, 
Jantien Brugi van den Bos.

Vacatures bij STIZ Sterk in zorg

Reparatie en onderhoud van scooters.

...

Medewerker schoonmaak

...

Winkelmedewerker

...

Chauffeur voor cliënten en onze ophaal of bezorgdienst.

...

Techniek brommobielen

...
Boterdiep 85, 9712 LL Groningen, Nederland