Duurzame WeekOver Duurzame Week

Stichting Duurzame Week organiseert onder andere het grootste festival van Nederland op het gebied van duurzaamheid. Van 15 t/m 22 juni 2019 zal dit voor de vierde keer plaatsvinden met een festivalhart op de Neude in Utrecht en activiteiten door de hele stad.
Het doel is om mensen te helpen hun leven te vergroenen ter bescherming van het leven op aarde. We laten onze bezoekers zien, dat dit kan met behoud van een goed leven, dat het leuk, makkelijk en soms ook goedkoop kan zijn om stapjes te nemen naar meer duurzaamheid.
We doen dit met een actief DW19 programma vol lezingen, workshops en amusement. In het eerste weekend staat de Duurzame Markt op de Neude en de hele week zullen duurzame winkels in de binnenstad zich presenteren.
De thema’s van dit jaar zijn: wonen, omgeving, consumeren, reizen en voedsel. Bezoekers kunnen hun programma kiezen langs een van de thema’s of overal iets van mee pikken. Er is een programma voor kinderen en pubers en er zullen ook een aantal programma-onderdelen in het Engels georganiseerd worden.
We zijn al volop bezig met de voorbereiding hiervan. Met hulp van meer dan 100 vrijwilligers zetten we een week neer, die je niet snel vergeet. Je hulp is meer dan welkom!

Vacatures bij Duurzame Week

Sponsorwerver

...

Programmamaker

...

Teamlid Sponsorwerving

...
Veemarktplein 41, 3521 BD Utrecht, Nederland