FNVOver FNV

De Belastingservice FNV is de grootste invulservice van Nederland. In 2019 bestaat de Belastingservice 53 jaar. De Belastingservice FNV vulde in 2018 ruim 180.000 aangiftes in. Dit gebeurt gratis en de service geldt alleen voor FNV-leden en hun partners. Het invullen en de organisatie wordt uitgevoerd door ongeveer 3.500 vrijwilligers. Zij worden geschoold door deskundige instructeurs. De Belastingservice FNV is een leden voor leden service, waar je diverse functies kunt uitvoeren. Jij kunt deel uitmaken van ons team in de volgende functie bij jou in de buurt.

Belastinginvuller
Als belastinginvuller help je FNV-leden met het invullen van hun belastingaangifte particulieren en toeslagen. Invullen kan het hele jaar door, maar de piek van het werk vindt plaats tijdens het invulseizoen in maart en april.
Dit vrijwilligerswerk doe je in teamverband op een FNV-invullocatie in je eigen woon- of werkomgeving, op momenten dat het jou uitkomt. Je moet minimaal 5 dagdelen per invulseizoen beschikbaar zijn.

Voor je aan de slag gaat:
Krijg je cursussen aangeboden. De cursussen zijn digitaal en eventuele reiskosten worden vergoed tegen het dan geldende tarief. De eerste cursus begint in of rond november. In het voorjaar vindt de vervolg belastingcursus plaats.

Vacatures bij FNV

Coördinator Belastingservice FNV Midden-Drenthe

...

Belastinginvuller

...

Gastheer / Gastvrouw Vakbondshuis

...

Gastheer / Gastvrouw Vakbondshuis

...

Gastheer / Gastvrouw Vakbondshuis

...
Leonard Springerlaan 23, 9727 KB Groningen, Nederland