RodekruiszaanstreekwaterlandOver Rodekruiszaanstreekwaterland

Het Nederlandse Rode Kruis maakt deel uit van het grootste humanitaire netwerk ter wereld: de internationale Rode Kruis-beweging. Voor velen staat ons embleem voor directe hulp aan mensen in nood: in conflictgebieden, na rampen en in eigen land. Onze kracht? Onze vrijwilligers.

Missie
Onze missie is het voorkomen en verzachten van menselijk lijden waar dan ook, het beschermen van levens en gezondheid en het waarborgen van respect voor de mens. Onze bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar hen die het meest kwetsbaar zijn: mensen die zonder onze hulp niet of slecht zouden overleven, of van wie de gezondheid zonder hulpverlening in gevaar zou komen.
Visie
Met onze vrijwilligers en via onze lokale aanwezigheid leveren we een actieve bijdrage aan het versterken van gemeenschappen, zodat in tijd van de grootste nood niemand alleen staat. Via onze hulpverlening willen we de zelfredzaamheid van die gemeenschappen dusdanig versterken, dat mensen die daarin leven zichzelf en anderen kunnen helpen. Op basis van respect en medemenselijkheid.

Vacatures bij Rodekruiszaanstreekwaterland

Facilitair medewerker (vrijwillig)

...

Social Media Redacteur (vrijwillig)

...

Train(st)er/ Workshop begeleider (vrijwillig)

...

Hulpverlener Bevolkingszorg (vrijwillig)

...

Evenementen Hulpverlener (Vrijwillig)

...
Waterlandlaan 101, 1441 RT Purmerend, Nederland