Run for KiKaOver Run for KiKa

Run for KiKa

Run for KiKa wordt georganiseerd voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) om zoveel mogelijk geld op te halen voor het doel. KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker te verhogen naar 95% en om behandelmethoden te verbeteren. Jaarlijks organiseren wij op zeven verschillende locaties in Nederland het evenement. 

Dit jaar organiseren wij nog twee edities: Run for KiKa Amsterdam (zaterdag 29 en zondag 30 september) en Run for KiKa Nijmegen (zaterdag 6 en zondag 7 oktober). Op de zaterdag bouwen we het evenemententerrein altijd op en op de zondag vindt het evenement plaats waarna we gezamenlijk weer afbouwen en opruimen.

Vrijwilligers
Tijdens elke editie van Run for KiKa werken wij samen met heel veel vrijwilligers. De vrijwilligers vervullen allerlei hele leuke taken wat ervoor zorgt dat de deelnemers en bezoekers een leuke, onvergetelijke dag kunnen beleven. Er zijn veel verschillende taken te vervullen, voor ieder wat wils. 

Bekijk onze promovideo voor een sfeerimpressie van Run for KiKa: https://vimeo.com/239607077

Enthousiast geworden? Kom ook één of twee dagen helpen bij Run for KiKa Amsterdam of Nijmegen! Opbouw-dag zaterdag 29 september (Amsterdam) of zaterdag 6 oktober (Nijmegen) en de dag van het evenement op zondag 30 september (Amsterdam) of zondag 7 oktober (Nijmegen) 2018.

Neem voor vragen contact op met de organisatie via 0883665413 of via [email protected] 

Vacatures bij Run for KiKa

Vrijwilliger Run for KiKa

...

Vrijwilliger Run for KiKa Breda 4 & 5 juli

...

Vrijwillige Run for KiKa Utrecht 13 & 14 juni

...

Vrijwilliger Run for KiKa Alkmaar 6 & 7 juni

...

Vrijwilliger Run for KiKa Almere 23 & 24 mei

...
NDSM-Plein 36, 1033 WB Amsterdam, Nederland