STRPOver STRP

WILLEN ALLE HELDEN ZICH MELDEN?

STRP Festival is op zoek naar vrijwilligers voor de aankomende editie: 30 maart t/m 7 april 2019 @ Klokgebouw Strijp-S Eindhoven.

De vrijwilligers zijn het kloppend hart van STRP Festival. Elke editie weer, is er een grote groep vrijwilligers die ons helpt de bezoekers een warm welkom te geven en daarmee het festival tot een succes maken. Als een vrijwilliger ben je deel van een grote familie die het echt samendoet. Want wat zouden wij moeten zonder onze Carla’s en Henk’s die onze bezoekers helpen waar ze maar kunnen en antwoorden geven op allerlei verschillende vragen.

We zullen uiteraard goed voor je zorgen tijdens het festival. Zo krijg je van ons een T-shirt, eten, snacks en drinken. En daarnaast organiseren we de beste crew-party uit de geschiedenis en toekomst! Je mag daarnaast rekenen op de vrijwilligers vergoeding. Deze is wanneer je 23 jaar en ouder bent 4,50 per uur. Of 2,50 per uur wanneer je tussen de 16 en 23 jaar bent. Dus ben je geïnteresseerd in kunst, technologie en muziek en 16 jaar of ouder? Wil je werken als een expo-host, ticketscanner of vragen beantwoorden bij de informatiebalie? En wil je deel uit maken van onze fantastische STRP-familie?

…………………:::::::::::::: Inschrijven https://crewdesk.nl/strp/nl :::::::::::::::::::……………………… Of heb je eerst vragen? Stuur deze naar [email protected] en wij zorgen ervoor dat die zo snel mogelijk beantwoord worden!

Tot snel! Team STRP

Philitelaan 50, 5617 AB Eindhoven, Nederland