NVA centrum voor integratie en participatieOver NVA centrum voor integratie en participatie

NVA rust mensen van niet-Nederlandse afkomst toe om zich thuis te voelen in een wereld van verschil. Dit doen wij door onder andere maatschappelijke begeleiding, taallessen, fietslessen, computertrainingen, activiteiten bij het Vrouw en Kind Centrum en begeleiding naar sociale activering, opleiding of werk te bieden.

Bij NVA is plaats voor ontmoeting en het ontwikkelen van kwaliteiten en vaardigheden. Voor iemand die net in Nederland is komen wonen of hier al langer is: NVA verrijkt. Dat zie je in het contact tussen cursist en docent, gastvrouw en receptiemedewerker, taalcoach en deelnemer, asielmigrant en maatschappelijk begeleider, oppasmedewerkster en moeder, trajectbegeleider en werkzoekende.

Wij zijn een kleine, laagdrempelige organisatie. Om ons doel te bereiken, werken we met 31 betaalde medewerkers, 7 stagiairs en 250 vrijwilligers. Allemaal mensen die zich inzetten voor de doelgroep. We weten wat deze doelgroep nodig heeft en we spelen graag in op nieuwe ontwikkelingen, met mooie projecten.

Bloemendalse Binnenpoort 7, 3811 GD Amersfoort, Nederland