Vrijwilliger Scouting


Omschrijving

Binnen de Scouting van het Leger des Heils in Amsterdam zijn we op zoek naar mensen die samen met ons willen bijdragen in de ontwikkeling van kinderen en jongeren, gebaseerd op de Bijbel en de Scouting methode van Lord Baden Powell, in het helpen bouwen aan een maatschappij waarin kinderen en jongeren een constructieve rol spelen en de mogelijkheid hebben zich mentaal en fysiek te ontwikkelen.
Heb jij de drive om kinderen een plek te bieden in onze Scouting waar ze zich veilig en thuis voelen, waar ze zich kunnen ontwikkelen, en waar ze te gekke en spannende activiteiten ondernemen? Vind jij het doen en begeleiden van activiteiten geweldig? Reageer dan en we nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking!

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Goodwillcentra Amsterdam zet in voor kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben bij het leven, wonen en maatschappelijk participeren. Wij willen een professionele organisatie zijn met een laagdrempelig, gevarieerd en samenhangend aanbod van hulp en zorg, waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten uitgangspunt zijn.