Wie helpt ons tussen 18.00 en 19.00 uur met hand- en spandiensten op een van onze huiskamers?


Omschrijving

In zorgcentrum Zuylenstede komen de bewoners die behoefte hebben aan een dagbesteding samen in één van de drie gezellige huiskamers: de Ontmoeting, Klavertje vier en de Tweesprong. Onze welzijnsmedewerkers eten samen met deze bewoners en ook worden er allerlei activiteiten gedaan.
Daarna worden de bewoners door de medewerkers weer naar hun woning elders in het gebouw gebracht. Op dit moment zouden we jouw hulp goed kunnen gebruiken om de huiskamers weer op te ruimen en de nog op de huiskamer verblijvende bewoners gezellschap te houden.
Al kun je maar een half uurtje helpen, dan scheelt dat alweer! Wil je dit eens proberen? Reageer dan op deze vacature.


De beschikbare werktijden zijn:

Dag in overleg, tussen 18.00 en 19.00 uur


Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering


Locatie Zuylenstede:

Midden in de wijk Overvecht, grenzend aan de Vecht, wonen 250 mensen in een appartement of servicewoning van Zuylenstede. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor Gekoesterd Wonen in de huiskamer van 'de Zonnehoek', waar voor ouderen met dementie samen met medewerkers en vrijwilligers, een gezamenlijk huishouden vormen.

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Samen beter!

Wij geloven dat een levendige gemeenschap belangrijk is voor het welzijn van mensen: in de wijk, onder cliënten, huurders, medewerkers en vrijwilligers. Deskundige en gastvrije dienstverlening en vernieuwende woonconcepten dragen hieraan bij.

We zijn in Ewoud en Zuylenstede onderscheiden met het vrijwilligerskeurmerk 'Goed geregeld!'.

Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Nederland Toon kaart