Gastvrouw/gastheer Gekoesterd Wonen


Omschrijving

Bij gekoesterd wonen verblijven mensen met dementie die niet langer thuis kunnen wonen. Bij Lieven de Key proberen we het leven van onze bewoners zo gewoon en huiselijk mogelijk te maken. Overdag verblijven de bewoners in één van de vijf gezellige huiskamers, waar zij samen eten, praten, koffie drinken en andere activiteiten doen.

Wij zoeken nog mensen die onze bewoners hierbij ondersteunen door in de huiskamer aanwezig te zijn, te helpen bij ontbijt en lunch, met onze bewoners koffie te drinken en hen gezelschap te houden. Als je het leuk vindt, kun je onze bewoners ook begeleiden bij kleine activiteiten, zoals het schillen van de aardappels, het dekken van de tafel, het zingen van liedjes of het ophalen van herinneringen.

Lijkt dit werk je iets? Reageer dan op deze vacature!De beschikbare werktijden zijn:

In overleg.


Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering


Locatie Lieven de Key:

Lieven de Key biedt plaats aan 40 cliënten met dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen en aan 14 cliënten met een psychiatrische achtergrond die bij ons beschermd wonen.

Vindt u het leuk om met ouderen of mensen met een psychiatrische achergrond te werken? Dan verwelkomen wij u graag in het team van Lieven de Key!

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Samen beter!

Wij geloven dat een levendige gemeenschap belangrijk is voor het welzijn van mensen: in de wijk, onder cliënten, huurders, medewerkers en vrijwilligers. Deskundige en gastvrije dienstverlening en vernieuwende woonconcepten dragen hieraan bij.

We zijn in Ewoud en Zuylenstede onderscheiden met het vrijwilligerskeurmerk 'Goed geregeld!'.

Lieven de Keylaan 4, 3555 VZ Utrecht, Nederland Toon kaart