P/A ter ondersteuning van onze Britse voorzitter


Omschrijving

P/A ter ondersteuning van onze Britse voorzitter met ervaring en kennis van de Engelse en Nederlandse taal. Een boeiende vrijwilligersbaan voor mensen die (meer) werkervaring op willen doen of voor een student ( e ) die zich graag in wil zetten voor een stichting in opbouw!
Stichting Wegwijs burgerbelangen (Swbb) is een gratis en onafhankelijke digitale informatiedienst voor de Nederlandse burger. Wij zijn op zoek naar een collega die onze voorzitter kan assisteren bij het runnen van onze Stichting.
Onze voorzitter is van Britse afkomst en beheert alle zakelijke correspondentie zoals e-mails en brieven naar o.a. collega’s, zakelijke relaties en officiële instellingen. Hij kan zich mondeling prima uitdrukken maar schriftelijk is het soms wat lastiger: om de juiste vertaling te vinden en om de juiste ‘tone of voice’ te gebruiken.

Er wordt ook gevraagd voor assistentie met de administratie en het bijhouden van de agenda en plannen van taken en meetings en vergaderingen te organiseren .
Nu en dan de mogelijkheid om in te vallen bij vergaderingen of afspraken waar onze voorzitter niet aanwezig kan zijn.
Wij zoeken iemand die de Engels en Nederlandse talen uitstekend beheersen in spraak en schrift. De persoon moet organisatorisch sterk zijn en beschikken over goed communicatie vaardigheden. Iemand die niet bang is om initiatieven te nemen.
Kan goed overweg met internet en PC en heeft ervaring met onder andere MS office( Word, Outlook, Excel en kennis van MS exchange ,Powerpoint , Publisher zijn een bonus.
Wat levert het op voor de kandidaat?
Kosten worden allemaal vergoed. Het deelnemen aan een nieuw voor Nederland project en de mogelijkheid om managerial kwaliteiten te gebruiken en uitbouwen. Kan in overleg eigen agenda inplannen en vanuit huis werken.
Om mee te beginnen zouden 2 a 3 uren per week noodzakelijk zijn.
Meer weten of kennis maken?
Stuur ons een bericht.

Wegwijs burgerbelangen is een onafhankelijke informatiedienst voor Nederlandse burgers. Over zaken waar je als burger of consument in het dagelijks leven te maken mee hebt geeft Wegwijs burgerbelangen actuele informatie. Maar ook tips en raad over het oplossen van mogelijke problemen op het gebied van onder andere zorg, welzijn, onderwijs, financiën, gemeente en overheid.

In Burger Link bieden wij de burgers de mogelijkheid hun stem te laten horen door deel te nemen aan onze online activiteiten.
Zo kun je met andere burgers ideeën en informatie uitwisselen via ons forum en reageren op blogs waarin bepaalde ontwikkelingen in onze samenleving ter discussie worden gesteld. Of stem bij het maandelijks referendum over actuele ontwikkelingen in de Nederlandse maatschappij. En tot slot kun je met audio en video via de Link up communiceren over problemen die je zelf tegenkomt in de samenleving .
Ook wanneer je opmerkingen of klachten hebt over overheidsinstanties, instellingen of bepaalde bedrijven in Nederland waar je diensten of producten van afneemt, voorziet Wegwijs Burgerbelangen jou van de mogelijkheid hiervan melding te maken in de Klachtenmeter.

Missie
Wegwijs burgerbelangen is een onafhankelijke informatiedienst voor Nederlandse burgers. Over zaken waar je als burger of consument in het dagelijks leven mee te maken hebt, geeft Wegwijs burgerbelangen actuele informatie en tips en raad over het oplossen van mogelijke problemen op het gebied van onder andere zorg, welzijn, onderwijs, financiën, gemeente en overheid. Het is onze missie burgers zoveel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk te laten functioneren in de moderne maatschappij.

Visie
De burger ondersteunen bij problemen die ze ondervinden met de regels en wetgeving van de overheid en instellingen en waar mogelijk met andere burgers ideeën en informatie uitwisselen.
Met als doel elkaar makkelijker te kunnen helpen met steeds ingewikkelder situaties en uiteindelijk sterker en meer onafhankelijk te worden.

Breda, Nederland Toon kaart