software/web ontwikkelaar


Omschrijving

Een boeiende vrijwilligersbaan voor mensen die (meer) werkervaring op willen doen of voor een student ( e ) die zich graag in wil zetten voor een stichting in opbouw!

Stichting wegwijs burgerbelangen (Swbb) levert een gratis en onafhankelijke online dienst voor de Nederlandse burger. Wij ondersteunen de burger bij het oplossen van problemen.

Je helpt mee aan de ontwikkeling van verschillende toepassingen voor server side zowel als in de back end omgeving van een website die wij nu aan het bouwen zijn. Je helpt bij het ontwikkelen van een communicatie en collaboration platform
Tijdsindicatie: 1 of 3 uur per week

Opleiding: Bij voorkeur een ict-opleiding

Je heb kennis en ervaring met C, C++ , Objective-C, HTML, Javascript , minimaal HBO werk- en denkniveau en goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
Wat heeft SWBB je te bieden?

Naast een onkostenvergoeding kun je rekenen op een jaarlijkse prestatie/project uitkering.
Je levert een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse samenleving en helpt de Nederlandse burger met problemen.
Je kan je eigen werktijden indelen en vanuit huis werken.
Interesse? Stuur dan een bericht.

Wegwijs burgerbelangen is een onafhankelijke informatiedienst voor Nederlandse burgers. Over zaken waar je als burger of consument in het dagelijks leven te maken mee hebt geeft Wegwijs burgerbelangen actuele informatie. Maar ook tips en raad over het oplossen van mogelijke problemen op het gebied van onder andere zorg, welzijn, onderwijs, financiën, gemeente en overheid.

In Burger Link bieden wij de burgers de mogelijkheid hun stem te laten horen door deel te nemen aan onze online activiteiten.
Zo kun je met andere burgers ideeën en informatie uitwisselen via ons forum en reageren op blogs waarin bepaalde ontwikkelingen in onze samenleving ter discussie worden gesteld. Of stem bij het maandelijks referendum over actuele ontwikkelingen in de Nederlandse maatschappij. En tot slot kun je met audio en video via de Link up communiceren over problemen die je zelf tegenkomt in de samenleving .
Ook wanneer je opmerkingen of klachten hebt over overheidsinstanties, instellingen of bepaalde bedrijven in Nederland waar je diensten of producten van afneemt, voorziet Wegwijs Burgerbelangen jou van de mogelijkheid hiervan melding te maken in de Klachtenmeter.

Missie
Wegwijs burgerbelangen is een onafhankelijke informatiedienst voor Nederlandse burgers. Over zaken waar je als burger of consument in het dagelijks leven mee te maken hebt, geeft Wegwijs burgerbelangen actuele informatie en tips en raad over het oplossen van mogelijke problemen op het gebied van onder andere zorg, welzijn, onderwijs, financiën, gemeente en overheid. Het is onze missie burgers zoveel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk te laten functioneren in de moderne maatschappij.

Visie
De burger ondersteunen bij problemen die ze ondervinden met de regels en wetgeving van de overheid en instellingen en waar mogelijk met andere burgers ideeën en informatie uitwisselen.
Met als doel elkaar makkelijker te kunnen helpen met steeds ingewikkelder situaties en uiteindelijk sterker en meer onafhankelijk te worden.

Breda, Nederland Toon kaart