ervaren opvoeders gezocht in Amersfoort e.o. - start gratis training mei 2019


Omschrijving

Ondersteun een gezin in Amersfoort, Leusden, Woudenberg of Baarn!

Humanitas Eemland, Home-Start ondersteunt gezinnen met kinderen in de leeftijd 0 - 14 jaar die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken van een ervaren opvoeder. De gezinnen worden wekelijks thuis 2-3 uur bezocht door een vrijwilliger. Gemiddeld ondersteunen vrijwilligers een gezin een jaar.

Vrijwilligers worden goed voorbereid op het werken in de gezinnen en krijgen een boeiende training van 6 dagdelen aangeboden. In mei 2019 start er weer een nieuwe voorbereidende training voor vrijwilligers! 6 ochtenden van 9.30-12.30 uur, in Amersfoort.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je een dagdeel per week beschikbaar, houd je van kinderen, heb je ervaring met opvoeden, kun je goed luisteren en heb je een open blik, meld je dan nu aan door op 'solliciteer direct' te klikken!

Je hebt de keus om aan de slag te gaan bij Home-start Amersfoort, Leusden, Woudenberg of Baarn.

Meer weten? Kijk dan op www.home-start.nl en ga naar een van de locaties of www.humanitas.nl/eemland

Humanitas Home-Start Amersfoort ondersteunt gezinnen met kinderen in de leeftijd 0 - 12 jaar in Amersfoort, Leusden en Woudenberg. De gezinnen worden wekelijks thuis bezocht door een vrijwilliger. Gemiddeld ondersteunen vrijwilligers een gezin 9 maanden tot een jaar.

Vrijwilligers worden goed voorbereid op het werken in de gezinnen en krijgen een boeiende training van 6 dagdelen aangeboden. Begin 2017 start er weer een nieuwe voorbereidende training voor vrijwilligers!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je een dagdeel per week beschikbaar, houd je van kinderen, heb je ervaring met opvoeden, kun je goed luisteren en heb je een open blik, meld je dan nu door op 'solliciteer' te klikken!

Voor meer informatie bel met een coordinator, Marianne ter Maat 06 511 06 776

Amersfoort, Nederland Toon kaart

Leusden, Nederland Toon kaart

3931 Woudenberg, Nederland Toon kaart

Baarn, Nederland Toon kaart