Contentbeheerder website


Omschrijving


Tijdsinvestering:

Circa 2 uur per week
In de opstartfase (enkele maanden) waarschijnlijk wat meer, aangezien we de website wat meer willen uitbreiden/optimaliseren.

Functieomschrijving:

Voor het beheer van onze website zoeken we een enthousiaste WordPress-kenner. Als websitebeheerder ga je in eerste instantie zelfstandig aan de slag.
Wat zijn de werkzaamheden?
– up-to-date houden van de website
– plaatsen nieuwsberichten en overige aangeleverde informatie
– schrijven van nieuwe content
– aanmaken nieuwe pagina’s
– toevoegen/verwijderen fotografen die voor de stichting fotograferen
– meedenken over het verbeteren en/of uitbreiden van de website
– meedenken over (en eventueel creëren van) extra beeldmateriaal voor op de website
– maandelijks overleg met coördinator communicatie

Vereisten:

-Goede kennis van en ervaring met WordPress
-Wekelijks tijd om de website te beheren

Pre’s :

Creatieve ideeën om de website te optimaliseren
Ervaring met tekstschrijven en redigeren

Aanvullende informatie:

– De functie is op vrijwillige basis.

Solliciteren kan uitsluitend via mail met daarin naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, om welke functie het gaat, motivatie en werkervaring naar [email protected]

Stichting Earlybirds is een non-profitorganisatie met zo'n 300 vrijwilligers, die tot doel heeft het maken van fotoreportages van prematuur geboren kinderen in ziekenhuizen. Deze kindjes worden geboren met een geboortetermijn van 24 tot 37 weken en zullen nog minimaal 3 weken in het ziekenhuis verblijven.

Ouders van een prematuur hebben het zwaar. De angst of alles wel goed zal gaan, de ritjes heen en weer naar het ziekenhuis, de vermoeidheid. Stichting Earlybirds wil ouders een lichtpuntje geven in deze zware tijd door een professionele fotoshoot te verzorgen. De kindjes worden gefotografeerd zoals ze zijn, niet geposeerd. Onze professionele fotografen kunnen fotograferen in de moeilijke lichtomstandigheden op neonatologieafdelingen, kunnen de foto's zo maken dat het kind centraal staat en niet alle slangetjes, monitoren etc, en ouders komen met het gehele gezin op de foto, iets wat er in de hectiek van het moment vaak niet van komt.

Wij zijn hard op zoek naar verschillende vrijwilligers in verschillende functies.