Dansen en sjansen bij Gouwe Ouwe


Omschrijving

Live muziek, retro hapjes, de twist: Elvis herleeft! Net als de herinneringen van de bewoners. Er wordt volop meegezongen, gedanst en gesjanst!
Ga met ons mee op Gouwe Ouwe tour!

Met onze Gouwe Ouwe tour brengen we ouderen van nu terug naar hun jaren 60. Komende tijd spelen we weer de sterren van de hemel en toveren we woonzorgcentra om tot een ouderwetse sixties-kroeg. We gaan op muzikale reis door het verleden. Swing mee, sluit je ogen en al snel beland je in de sixties. Je danspartner herinnert zijn eerste liefde op de klanken van Elvis. De vrouw in de rolstoel pinkt een traantje weg bij de herinnering aan toen. Er wordt gedanst, gezongen, gesjanst. Doe jij mee?Live muziek, retro hapjes, de twist: Elvis herleeft! Net als de herinneringen van de bewoners. Er wordt volop meegezongen, gedanst en gesjanst. Durf jij wel een dansje te wagen of ben je een kei in het verwennen van onze gasten met een hapje en een drankje? En lijkt het je leuk om samen met ons verschillende woonzorgcentra voor een middag of avond om te toveren tot een ouderwetse kroeg uit de jaren 60? Meld je dan nu aan als vrijwilliger bij ons supergezellige team!

Vrijwilligers vragen we om een uur van te voren aanwezig te zijn voor de aankleding van de zaal en de voorbereiding van hapjes en drankjes. Na het optreden ruimen we samen op en sluiten we af met een drankje.

Op 31 oktober gaan we met Gouwe Ouwe naar Verpleeghuis Buitenveld in Julianadorp (van 14.30-16.00 uur).

Stichting de Tijdmachine zet zich in om ouderen een uitdagende en plezierige oude dag te bezorgen. Met haar projecten: De Tijdmachine Noord-Holland, Gouwe Ouwe en Het Elpee Café stimuleert de stichting ouderen om gevoelens, interesses en ervaringen terug te halen en te koppelen aan nieuwe activiteiten in het heden. Met als uitgangspunt wat ouderen nog willen en kunnen.

Julianadorp, Nederland Toon kaart