ervaren opvoeders gezocht, gratis training in Mei 2019


Omschrijving

Heb je ervaring met kinderen en wil je jouw opvoederavring inzetten bij een gezin? Op 9 mei 2019 start de voorbereidende training van Home-start voor nieuwe vrijwilligers! Doe mee.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je een dagdeel per week beschikbaar, houd je van kinderen, heb je ervaring met opvoeden, kun je goed luisteren en heb je een open blik, dan is Home-start misschien wel iets voor je.

Humanitas Eemland, Home-Start ondersteunt gezinnen met kinderen in de leeftijd 0 - 14 jaar die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken van een ervaren opvoeder. De gezinnen worden wekelijks thuis bezocht door een vrijwilliger. Gemiddeld ondersteunen vrijwilligers een gezin 6-15 maanden.

Vrijwilligers worden goed voorbereid op het werken in de gezinnen en krijgen een boeiende training van 6 dagdelen aangeboden. 6 ochtenden 9,16,22 en 29 mei, 5 en 13 juni  9.30-12.30 uur op het Humanitas kantoor in Amersfoort.

Je hebt de keuze om aan de slag te gaan bij Home-start Amersfoort, Leusden, Woudenberg of Baarn

Meer weten? Kijk dan op www.home-start.nl of www.humanitas.nl/eemland of tel. 06 511 06 776

Humanitas Home-Start Amersfoort ondersteunt gezinnen met kinderen in de leeftijd 0 - 12 jaar in Amersfoort, Leusden en Woudenberg. De gezinnen worden wekelijks thuis bezocht door een vrijwilliger. Gemiddeld ondersteunen vrijwilligers een gezin 9 maanden tot een jaar.

Vrijwilligers worden goed voorbereid op het werken in de gezinnen en krijgen een boeiende training van 6 dagdelen aangeboden. Begin 2017 start er weer een nieuwe voorbereidende training voor vrijwilligers!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je een dagdeel per week beschikbaar, houd je van kinderen, heb je ervaring met opvoeden, kun je goed luisteren en heb je een open blik, meld je dan nu door op 'solliciteer' te klikken!

Voor meer informatie bel met een coordinator, Marianne ter Maat 06 511 06 776

Muurhuizen, 3811 Amersfoort, Nederland Toon kaart

De Mulderij, 3831 NV Leusden, Nederland Toon kaart

Schans, 3931 KJ Woudenberg, Nederland Toon kaart

Baarn, Nederland Toon kaart