websitebeheer stichting Faunawatch


Omschrijving

Faunawatch zet zich in voor het welzijn van dieren en de bescherming van dieren door activiteiten, educatie en acties. Faunawatch is op 12 augustus 2012 opgericht door Tim & Ivi Huijsmans. Faunawatch heeft een aantal prijzen gewonnen.
Regelmatig zijn er actiepunten om iets toe te voegen of te wijzigen op de website: https://faunawatch.org/nl/. Het huidige team vrijwilligers willen we graag uitbreiden met iemand die kleine punten - die in de loop der tijd voorbij komen - binnen een aantal dagen kan aanpassen.
Graag willen we weten welke computervaardigheden je zelfstandig beheerst.
Het vrijwilligerswerk wordt niet betaald, maar noodzakelijke onkosten worden vergoeden.
Kenmerkend voor Faunawatch zijn de volgende zes punten:
1. We zetten ons in voor bedreigde diersoorten: van klein tot groot, van de bij tot de olifant.
2. We zijn zowel lokaal als internationaal actief.
3. We willen ook de jongeren zoveel mogelijk betrekken bij onze organisatie, wat je ook terugziet in de bestuurssamenstelling.
4. We hebben een platte organisatie, waardoor er geen sprake is van bureaucratie en we snel tot actie kunnen overgaan.
5. We houden er rekening mee dat dieren en mensen onderdeel uitmaken van een groot samenhangend geheel en bevorderen bijvoorbeeld ook alternatieve leefgebieden voor dieren en alternatieve inkomstenbronnen voor mensen die door de bescherming van bepaalde diersoorten inkomsten zouden kwijt raken.
6. We zijn onafhankelijk en accepteren geen dubieuze giften.

Faunawatch zet zich in voor het welzijn van dieren en de bescherming van dieren door activiteiten, educatie en acties. Faunawatch is op 12 augustus 2012 opgericht door Tim & Ivi Huijsmans. Kenmerkend voor Faunawatch zijn de volgende zes punten:

- We zetten ons in voor bedreigde diersoorten: van klein tot groot, van de bij tot de gorilla.
- We zijn zowel lokaal als internationaal actief.
- We willen ook de jongeren zoveel mogelijk betrekken bij onze organisatie, wat je ook terugziet in de bestuurssamenstelling.
- We hebben een platte organisatie, waardoor er geen sprake is van bureaucratie en we snel tot actie kunnen overgaan.
- We houden er rekening mee dat dieren en mensen onderdeel uitmaken van een groot samenhangend geheel en bevorderen bijvoorbeeld ook alternatieve leefgebieden voor dieren en alternatieve inkomstenbronnen voor mensen die door de bescherming van bepaalde diersoorten inkomsten zouden kwijt raken.
- We zijn onafhankelijk en accepteren geen dubieuze giften.