Help MS de wereld uit! - Vrijwilligers gezocht voor MS Motion Utrecht!


Omschrijving

Op zondag 29 september 2019 vindt ons jaarlijks hardloop- en wandelevenement MS Motion plaats in gemeente Utrecht, waarbij geld opgehaald wordt voor onderzoek naar MS. Dit jaar gaat de route door het historische Park Vliegbasis Soesterberg. De start- en finishlocatie van MS Motion Utrecht is op het bedrijventerrein van Manutan, Elandlaan 2 in Den Dolder.

We kunnen alle hulp goed gebruiken! Er zijn verschillende leuke taken beschikbaar zoals het ontvangst en inschrijven van de deelnemers, medailles uitreiken, waterposten bemannen, op- en afbouw, etc. Laat vooral weten waar jij goed in bent en wat jou leuk lijkt om te doen!

Om 8.00 uur beginnen we met de opbouw van de dag. Rond 16.00 uur begint de afbouw van het terrein. Dat duurt tot een uurtje of 17.00/18.00 uur. Lunch wordt geregeld en reiskosten natuurlijk vergoed! Je krijgt er gegarandeerd een hele gezellige dag voor terug!

Kijk voor meer informatie eens op onze website. Kom jij ons helpen? Leuk! Neem gerust contact met ons op!

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Dit gebeurt aan de hand van drie pijlers: onderzoek, voorlichting en coaching.

MS Motion is een jaarlijks terugkerend wandel- en hardloopevenement waarbij geld opgehaald wordt voor onderzoek naar de nog ongeneeslijke ziekte MS. Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

Elandlaan 2, 3734 CP Den Dolder, Nederland Toon kaart