VRIJWILLIGE REGIO COÖRDINATOR REGIO WEST VOOR ONGEVEER 4 UUR PER WEEK


Omschrijving

“Een inspirerende coördinator met uitstekende communicatieve vaardigheden.”


Jij

Jij bent communicatief ijzersterk. Zaken voor elkaar krijgen is je tweede natuur en je krijgt daar energie van. Je vindt het leuk om je voor War Child in te zetten en de visie en boodschap van War Child uit te dragen. Je hebt ruime ervaring met het aansturen en ondersteunen van een team. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die vooruit denkt en het leuk vindt om zelf initiatieven te ontplooien en anderen te stimuleren om dit ook te doen.

Jouw uitdaging

De functie van Vrijwillige Regio Coördinator is erop gericht het voorlichters netwerk in desbetreffende regio te ontwikkelen en te onderhouden. Het netwerk regio West bestaat uit ongeveer 10 voorlichters die voorlichting geven bij bedrijven en scholen, en hun netwerk en lokale kanalen gebruiken om fondsenwervende acties van derden te stimuleren. Hiervoor moeten zij goed worden geïnformeerd over de doelstellingen van hun werkzaamheden en de resultaten daarvan.

Jouw verantwoordelijkheden

Jij bent een echte verbinder, een coach, een mensen mens. Als geen ander weet jij het team te motiveren en voorzie jij ze van de informatie die ze nodig hebben. Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren van activiteiten in de regio, zoals de regiomeetings (vier keer per jaar) en het aansturen van de vrijwilligers. Je houdt contact met ze en ondersteunt ze waar nodig. Als Regio Coördinator werk je nauw samen met de Coördinator Vrijwilligers & Fondsenwerving en ben je de spreekbuis tussen het hoofdkantoor en de vrijwilligers in jouw regioteam. Daarnaast woon je de trainingsdagen bij (twee keer per jaar) en ben je actief lid van het Regio Coördinatoren team. De tijdsbesteding is ongeveer 4 uur per week. Je werkplek is vanuit huis.

Jouw profiel

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je hebt leidinggevende ervaring en je bent in staat anderen te inspireren. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands. Je bent bedreven in het onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus.. Je beschikt over een uitstekend plan- en organisatievermogen. Je bent bereid en in staat om minimaal vier keer per jaar naar Amsterdam te komen voor trainingen en meetings met de andere Regio Coördinatoren.

De organisatie

War Child is een jonge, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Het imago dat War Child extern uitdraagt is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: Het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Zodat zoveel mogelijk budget naar de hulp aan oorlogskinderen gaat. Vrijwilligers zijn daarom essentieel voor War Child. Als vrijwilliger krijg je de mogelijkheid om mee te doen aan allerlei trainingen en je wordt betrokken bij War Child evenementen.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV en een motivatie via [email protected] en vermeld Vrijwillige Regio Coördinator in het onderwerp.

Afhandeling sollicitatie

Omdat we een hoog kwaliteitsniveau nastreven en hechten aan een zorgvuldig selectieproces, bestaat het selectieproces, na een screening van de CV's, uit meerdere gespreksrondes. Daarna volgt de beslissing van wel/niet aanname en komt het administratieve proces op gang voor de samenwerkingsovereenkomst. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Is dit niet jouw droombaan? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!

Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste.

De missie van War Child is helder: zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen hun oorlogservaringen te verwerken met onder andere bescherming, psychosociale hulp en onderwijs, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst.