Op- en afbouwploeg Over Het IJ Festival


Omschrijving

De op- en afbouw van Over het IJ Festival neemt veel tijd in beslag. Daarom zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met opbouwen, maar ook met afbouwen. Timmeren, meehelpen met techniek, sjouwen, hekken verplaatsen en ga zo maar door. Een team waarin hard wordt gewerkt. Met jouw hulp brengen we aan het einde van het festival de NDSM-werf weer terug naar zijn oorspronkelijke staat. Dus jij bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken, Hebt een goede lichamelijke conditie, twee rechterhanden en je houdt je van aanpakken.

Ben jij onze festivalheld?
Je draait minimaal 5 diensten in de periode van 24 juni tot en met 17 juli. Een dienst duurt tussen de 4 en 6 uur. De diensten zullen overdag en/of in de avonden zijn. Het draaien van diensten is mogelijk op doordeweekse dagen en in het weekend. Combineren van functies is mogelijk.

Als festivalheld krijg je:
Een vrijwilligerspas waarmee je gratis naar voorstellingen kunt. Een crew T-shirt van Over het IJ Festival. Een hoop gezelligheid, ervaring en oneindig veel dankbaarheid. Een legendarisch tussenfeest.

Over het IJ Festival organiseerd een jaarlijks terugkerend cultureel theaterfestival in Amsterdam-Noord. Over het IJ Festival biedt nieuwe en gevestigde theatermakers de mogelijkheid om een voorstelling op locatie te maken. Een vast onderdeel van het programma is het Zeecontainerprogramma. Net afgestudeerde theatermakers maken een minivoorstelling in een zeecontainer van 15m3. De productie van Over het IJ Festival ligt in handen van een team bestaande uit vaste (betaalde)medewerkers. Naarmate het festival nadert, wordt het team uitgebreid met tijdelijke (betaalde) medewerkers. Voor, tijdens en na het festival worden diverse functies bekleed door vrijwilligers. Denk hierbij aan: publieksbegeleiding, kaartverkoop, barmedewerker, op- en afbouw, etc.

NDSM-Plein 28, 1033 WB Amsterdam, Nederland Toon kaart