Flexmedewerker Over Het IJ Festival


Omschrijving

Als flexmedewerker ben jij inzetbaar voor allerlei verschillende klussen. In de aanloop naar het festival help je met klusjes op kantoor of met de opbouw/aankleding. Tijdens het festival zijn er altijd onverwachte dingen die snel moeten worden opgepakt. Op die momenten word jij ingezet. Denk hierbij aan koeriersdiensten, het opvangen van roostergaten, meehelpen met ad-hoc klusjes, etc. Ben jij een manusje van alles en ben je flexibel, kun je goed problemen oplossen en vind je het niet erg om heen en weer over de NDSM-werf te vliegen.

Ben jij onze festivalheld?
Je draait minimaal 5 diensten in de periode van 24 juni tot en met 17 juli. Een dienst duurt tussen de 4 en 6 uur. De diensten zullen overdag en/of in de avonden zijn. Het draaien van diensten is mogelijk op doordeweekse dagen en in het weekend. Combineren van functies is mogelijk.

Als festivalheld krijg je:
Een vrijwilligerspas waarmee je gratis naar voorstellingen kunt. Een crew T-shirt van Over het IJ Festival. Een hoop gezelligheid, ervaring en oneindig veel dankbaarheid. Een legendarisch tussenfeest.

Over het IJ Festival organiseerd een jaarlijks terugkerend cultureel theaterfestival in Amsterdam-Noord. Over het IJ Festival biedt nieuwe en gevestigde theatermakers de mogelijkheid om een voorstelling op locatie te maken. Een vast onderdeel van het programma is het Zeecontainerprogramma. Net afgestudeerde theatermakers maken een minivoorstelling in een zeecontainer van 15m3. De productie van Over het IJ Festival ligt in handen van een team bestaande uit vaste (betaalde)medewerkers. Naarmate het festival nadert, wordt het team uitgebreid met tijdelijke (betaalde) medewerkers. Voor, tijdens en na het festival worden diverse functies bekleed door vrijwilligers. Denk hierbij aan: publieksbegeleiding, kaartverkoop, barmedewerker, op- en afbouw, etc.

NDSM-Plein 28, 1033 WB Amsterdam, Nederland Toon kaart