Teamleden communicatieteam


Omschrijving

De organisatie: Young & Fair
Young & Fair is een Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke handel en duurzaamheid. Young & Fair gelooft dat we door kennis te delen over duurzame consumptie, jongeren in staat stellen bewuster te consumeren. Dit doen wij via verschillende evenementen, social media en onze website, waarbij een positieve benadering voorop staat. Deze missie wordt uitgedragen en uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers bestaande uit studenten en young professionals.

Het team: Communicatieteam
Het communicatieteam bestaat uit een groep mensen met allerlei verschillende achtergronden en vaardigheden. Zo zijn er bloggers, videografen, grafisch vormgevers en community managers. Samen zorgt het team voor alle externe communicatie van Young & Fair. Door steeds nieuwe plannen te maken en nieuwe communicatiemiddelen in te zetten proberen we zoveel mogelijk jongeren te bereiken. Door ons in te leven in onze volgers en altijd positief te communiceren maken we steeds meer jongeren bewust van eerlijke handel en duurzaamheid! Het communicatieteam ondersteunt daarnaast ook de verschillende projectteams met bijvoorbeeld de social media en grafisch vormgeving waardoor je als teamlid de hele organisatie leert kennen!

De functies:
Binnen het team zijn allerlei verschillende functies beschikbaar waardoor iedereen zijn eigen kwaliteiten in kan zetten. Zo zijn we bijvoorbeeld op zoek naar community managers, bloggers, een relatiebeheerder, vormgevers en web developers.

Wat wij jou bieden:

  • Een geweldige en leerzame aanvulling op je cv!
  • Werken in een ambitieus, jong en enthousiast team
  • Ruimte om dingen te proberen en je eigen ideeën te ontplooien
  • Een kans om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij

Interesse?
Herken jij jezelf in de vacature en denk jij dat jij de persoon bent die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar ons op. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Young & Fair gelooft dat we door kennis te delen over eerlijke consumptie, jongeren in staat stellen bewuster te consumeren. Dit doen wij via verschillende evenementen, social media en onze website, waarbij een positieve benadering voorop staat. Deze missie wordt uitgedragen en uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers bestaande uit studenten en young professionals.

De evenementen van Young & Fair zijn bedoeld om vragen op te roepen en bewustzijn te creëren, niet om met een vinger te wijzen en te corrigeren. Wij gaan niet op de barricade staan, maar zoeken toenadering in een dialoog en het bouwen van relaties.

De organisatie wordt volledig gerund door vrijwilligers, inclusief het bestuur. Young & Fair bestaat uit ongeveer 90 actieve vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn verdeeld over tien teams en zes activiteiten. In 2016 hebben we, in het kader van professionalisering, onze focus verscherpt en drie focusgebieden gedefinieerd: food, fashion en finance.

Wij organiseren o.a. de volgende evenementen:

  • Fair Fashion Festival
  • Gastlessen op middelbare scholen
  • Max Havelaar Lecture
  • Young & Fair Masterclass
  • Young & Fair Weg

Utrecht, Nederland Toon kaart