Coördinator Belastingservice FNV Midden-Drenthe


Omschrijving

Coördinator Belastingservice MIDDEN- DRENTHE (Beilen, Smilde en Westerbork) Invulseizoen feb-mei (10 uur p/w nazorg juni-jan 2 uur (p/w)

In deze regio zijn zo’n 9 vrijwilligers actief met het invullen van de belastingaangiften op de computer en het versturen van de aangiften naar de Belastingdienst via het internet. Zij worden ondersteund door instructeurs.

Welke verantwoordelijkheden krijg jij?
De coördinator zorgt voor de invullocatie, maakt afspraken met de beheerder en overlegt met de instructeurs uit de regio. De coördinator zorgt daarnaast voor de bereikbaarheid, zodat leden in staat zijn om een afspraak te kunnen maken voor het invullen van hun aangifte middels de telefoon en/of via het Internet. En hij of zij is de eerste contactpersoon tussen de FNV-organisatie en de vrijwilligers in de regio.

Wat verwachten wij van jou?
Van de coördinator wordt verwacht dat hij/zij beschikt over goede computer vaardigheden, organisatorische kwaliteiten en natuurlijk goede communicatieve vaardigheden.

Geïnteresseerd?
Mocht je meer informatie willen of ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand in de omgeving, die zich graag aan wilt sluiten bij de Belastingservice FNV, wil je dit dan melden aan: Anne-Marie Djoegan via mailadres: [email protected] en telefoonnummer 088-3681170

FNV

De Belastingservice FNV is de grootste invulservice van Nederland. In 2019 bestaat de Belastingservice 53 jaar. De Belastingservice FNV vulde in 2018 ruim 180.000 aangiftes in. Dit gebeurt gratis en de service geldt alleen voor FNV-leden en hun partners. Het invullen en de organisatie wordt uitgevoerd door ongeveer 3.500 vrijwilligers. Zij worden geschoold door deskundige instructeurs. De Belastingservice FNV is een leden voor leden service, waar je diverse functies kunt uitvoeren. Jij kunt deel uitmaken van ons team in de volgende functie bij jou in de buurt.

Belastinginvuller
Als belastinginvuller help je FNV-leden met het invullen van hun belastingaangifte particulieren en toeslagen. Invullen kan het hele jaar door, maar de piek van het werk vindt plaats tijdens het invulseizoen in maart en april.
Dit vrijwilligerswerk doe je in teamverband op een FNV-invullocatie in je eigen woon- of werkomgeving, op momenten dat het jou uitkomt. Je moet minimaal 5 dagdelen per invulseizoen beschikbaar zijn.

Voor je aan de slag gaat:
Krijg je cursussen aangeboden. De cursussen zijn digitaal en eventuele reiskosten worden vergoed tegen het dan geldende tarief. De eerste cursus begint in of rond november. In het voorjaar vindt de vervolg belastingcursus plaats.

Beilen, Nederland Toon kaart