Wie helpt ons bij het sjoelen op vrijdagmiddag?


Omschrijving

Sjoelen is leuk en dat vinden onze bewoners ook. Elke week op dinsdag en vrijdag genieten 15-20 enthousiaste bewoners van dit spel.

We zoeken iemand die samen met een andere vrijwilliger het sjoelen wil begeleiden. Je helpt met het klaarzetten van de sjoelbakken, de score bijhouden en koffie en thee schenken.


De beschikbare werktijden zijn:

Vrijdag 13.30-16.00 uur


Heb jij affiniteit met ouderen? Ben je geduldig, respectvol en vriendelijk en kun je goed luisteren? Houd je je aan gemaakte afspraken en kun je zelfstandig en taakgericht werken? Beheers je de Nederlandse taal voldoende om een eenvoudig gesprek te kunnen voeren? Ben je lichamelijk in staat om de gevraagde taken te verrichten?


Wat hebben wij te bieden:

• Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen

• Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen

• Een inwerk- en kennismakingsperiode

• Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)

• WA en ongevallen verzekering

• Ondersteuning door middel van workshops of trainingen


Goed om te weten:
Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van onze vrijwilligers.


Wie zijn wij:

Zuylenstede is een woonzorgcentrum in de wijk Overvecht. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Samen beter!

Wij geloven dat een levendige gemeenschap belangrijk is voor het welzijn van mensen: in de wijk, onder cliënten, huurders, medewerkers en vrijwilligers. Deskundige en gastvrije dienstverlening en vernieuwende woonconcepten dragen hieraan bij.

We zijn in Ewoud en Zuylenstede onderscheiden met het vrijwilligerskeurmerk 'Goed geregeld!'.

Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Nederland Toon kaart